Vaste planten

 

Vaste planten zijn kruidachtige planten, die lang mee gaan en een lange bloeitijd kennen. In combinatie met heesters maken ze uw tuin 'af'. Ze zijn er in allerlei bloeivormen, bladkleuren en hoogtes. Sommige zijn bodembedekkers, andere zijn solitairen. Ze groeien in de volle zon, op moerassige grond of juist hele droge grond. Iedere vaste plant heeft zijn eigen wensen.

 

Het merendeel van de vaste planten is duurzaam geproduceerd binnen de criteria van de Stichting Milieukeur en Groenkeur.

 

Vaste planten worden jaarrond geleverd in container, zolang de voorraad strekt.

 

Kwekerij De Horst kan vaste planten naar u laten verzenden.

Vaste planten zijn opgepot in container P9 (9x9x9 cm)

Tijdens warm zomerweer zal er niet worden uitgeleverd !

 

Indien voorradig, worden de door u bestelde vaste planten zo spoedig mogelijk naar u verzonden. Uw bestelling dient vooraf voldaan te worden.

 

Voor verzending per post hanteren we een minimum bestelling van € 20,00, bestellingen minder dan € 20,00 kunnen alleen afgehaald worden. Bestellingen worden maximaal 14 dagen gereserveerd.

 

Een mix van vaste planten is mogelijk.

 

Wij versturen de pakketten per koerier.

 

Verzendkosten incl. verpakking binnenland:

per pakket tot max 24 KG € 15,00.

Bij bestellingen uit andere landen geven we de tarieven per email door.

 

DCM Siertuinmeststof

Evenwichtige formule met lange werking van meer dan 100 dagen voor het bemesten van de gehele siertuin. Met voldoende fosfor en kalium (potas) voor bloeiende planten, stikstof en magnesium voor groene planten.