Vaste planten

 

Vaste planten zijn kruidachtige planten, die lang mee gaan en een lange bloeitijd kennen. In combinatie met heesters maken ze uw tuin 'af'. Ze zijn er in allerlei bloeivormen, bladkleuren en hoogtes. Sommige zijn bodembedekkers, andere zijn solitairen. Ze groeien in de volle zon, op moerassige grond of juist hele droge grond. Iedere vaste plant heeft zijn eigen wensen.

 

Het merendeel van de vaste planten is duurzaam geproduceerd binnen de criteria van de Stichting Milieukeur en Groenkeur.

 

Vaste planten worden jaarrond geleverd in container, zolang de voorraad strekt.

 

VERZENDEN VASTE PLANTEN (zie webwinkel) !! 

 

Kwekerij De Horst kan vaste planten naar u laten verzenden. Planten zijn opgepot in pot P9 (9x9x9 cm)

Een mix van vaste planten is mogelijk, met een maximum aantal van 12 planten per doos, en een minimale bestelling van € 25,00. Bestellingen minder dan € 25,00 kunnen alleen afgehaald worden. Bestellingen worden maximaal 10 dagen gereserveerd.

 

Tijdens warm zomerweer zal er niet worden uitgeleverd !

 

Indien voorradig, worden de door u bestelde vaste planten zo spoedig mogelijk naar u verzonden. Uw bestelling inclusief de verzendkosten dienen vooraf voldaan te worden.

 

Verzendkosten (binnenland) per doos € 6,95 tot 10 kg.  Verzendkosten € 13,95 van 10 - 23 kg

 

 

DCM Siertuinmeststof

Evenwichtige formule met lange werking van meer dan 100 dagen voor het bemesten van de gehele siertuin. Met voldoende fosfor en kalium (potas) voor bloeiende planten, stikstof en magnesium voor groene planten.

DCM Siertuinmeststof