Voorwaarden

Leveringsvoorwaarden

Bestellingen worden altijd buiten vorstperiodes uitgevoerd.

Alle prijzen zijn in euro’s, incl. 9% btw, tenzij anders vermeld. Wij behouden het recht voor de prijzen te wijzigen. Bij tekorten worden tijdens het seizoen extra planten ingekocht, ten gevolge hiervan kunnen de prijzen wijzigen, evenals bij afwijkende (pot-) maten.

Bestellingen worden maximaal 10 dagen gereserveerd.

Wij zijn niet aansprakelijk voor uitval of slechte hergroei door het verkeerd aanwenden van de planten.

 

Klachten

 

Klachten over de kwaliteit van geleverde planten dienen binnen 14 dagen na ontvangst van de planten schriftelijk aan ons kenbaar gemaakt te worden.

 

Garantie

 

Garantie op hergroei kunnen wij helaas niet geven, omdat er teveel factoren zijn die buiten onze invloed liggen. (bijvoorbeeld: grond die in de wintermaanden te nat is, te diep geplante planten, storende grondlagen of op verkeerde grondsoort aangeplante planten, etc.)

Mochten er problemen ontstaan bij de hergroei dan zijn wij altijd bereid om u te adviseren.

Wij proberen vanzelfsprekend soortecht te leveren. In het verkoopgedeelte van de kwekerij vindt u alleen goed doorgewortelde en levensvatbare planten. Wanneer de fout van het niet hergroeien van planten bij ons ligt dan worden planten door ons vervangen.

 

Betalingsvoorwaarden

 

Bij het afhalen van een bestelling dient er contant te worden voldaan (pinnen is mogelijk).

Bij postverzending van vaste planten en verzending per transporteur worden geen verdere kosten in rekening gebracht dan de verpakkings- en verzendkosten.

 

Emballage

 

Eventueel te gebruiken veenmanskisten worden tegen kostprijs in rekening gebracht en tegen een geringe huurprijs van € 0,25 per kist retour genomen, mits onbeschadigd.